'The Mandalorian': Ahsoka zoekt stiekem iets anders dan ze zegt

'The Mandalorian': Ahsoka zoekt iets anders?

Ahsoka Tano zegt dat ze zoekt naar superschurk Thrawn, maar zou er iets anders aan de hand zijn?

Jim Pedd, 11-08-2021 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van The Mandalorian had een rol voor een fanfavoriet personage: Ahsoka Tano. Voor het eerst werd zij in live-action gespeeld door Rosario Dawson.
Ahsoka is tot nu toe erg belangrijk gebleken in de Star Wars-franchise. Ze was immens populair bij de fans en kreeg dus een steeds grotere rol. Vooral omdat ze de leerlinge van Anakin Skywalker was en uiteindelijk haar eigen pad koos. Zo had ze in de serie Star Wars Rebels een belangrijke rol.

Jagen op Thrawn
In de serie The Mandalorian maakt ze haar live-action debuut. Ze bevindt zich op de planeet Corvus en weigert in eerste instantie om het Kind van Din Djarin mee te nemen. Bovendien zegt ze op jacht te zijn naar Grand Admiral Thrawn.

Hij is een schurk die in het derde seizoen van Rebels zijn debuut maakte in het Disney-canon. Hij werd ingehuurd door het Keizerrijk om te helpen dealen met de crew van de Ghost. En hij bleef gedurende de laatste twee seizoenen een grote slechterik.

Thrawn verdween aan het einde van de serie samen met Jedi Knight Ezra Bridger. De jonge Jedi koos ervoor om bij Thrawn te blijven terwijl de Purrgil het schip van de schurk wegbliezen door de hyperspace zodat hij geen schurk meer zou zijn voor de plan eet Lothal en de buurplaneten.

Maar goed, hoewel Ahsoka zegt dat ze jaagt op Thrawn, zou ze mogelijk stiekem vooral op zoek kunnen zijn naar Ezra. Aan het eind van Star Wars Rebels vertrekt ze samen met Sabine naar Ezra. Wellicht dat het redden van Ezra dus vooral dat is waar ze mee bezig is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The mandalorian, Ahsoka Tano, Rosario Dawson, Disney Plus

Populair nieuws