search
Nog een zware tegenslag voor 'Powerpuff Girls': een van de hoofdrolspeelsters stapt op
Series / Nieuws

Nog een zware tegenslag voor 'Powerpuff Girls': een van de hoofdrolspeelsters stapt op

Powerpuff heeft een zware weg gehad en die blijft eigenlijk wel zo.

Het wil maar niet lukken met de live-action Powerpuff Girls-serie van The CW. In mei werd aangekondigd dat de pilot volledig opnieuw opgenomen zou worden. Verwacht werd dat Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault allemaal terug zouden keren als Blossom, Bubbles en Buttercup, maar die verwachting komt niet uit.

Vandaag leren we namelijk dat Bennet officieel vertrokken is van de serie. Cameron en Perrault lijken nog verbonden te zijn aan het project, dat later dit jaar met z'n heropnames zal beginnen. De bedoeling is om voor de herfst een nieuwe actrice te vinden om Bennet te vervangen.

Waarom weg?
Waarom ging ze dan uiteindelijk weg? Nou, het antwoord daarop was weer het gebruikelijke: ze werd "gedwongen" de serie te verlaten vanwege "planningsproblemen". Kortom: andere verplichtingen.

Het is niet gek dat ze het druk heeft en dat ze daarom niet direct terug kan keren voor de serie. Zo gaat namelijk al enige tijd het gerucht dat ze terugkeert voor Secret Invasion, als Daisy Johnson.

De pilot wordt op dit moment opnieuw geschreven en wanneer deze opnieuw opgenomen wordt is nog niet bekend. Wel is zeker dat Diablo Cody nog altijd trekker is van het project.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen