search
Cartoon Network brengt deze klassieke serie weer terug
Series / Nieuws

Cartoon Network brengt deze klassieke serie weer terug

Het lijkt erop dat de Powerpuff Girls nog een serie gaan krijgen de komende tijd.

Een nieuw handelsmerk dat aangevraagd is door Cartoon Network, is een eerste hint dat we mogelijk een nieuwe Powerpuff Girls en Adventure Time-serie aan zit te komen.

Cartoon Network vroeg namelijk patent aan op Powerpuff World en Adventure Time: Fionna & Cake. Het is onduidelijk of het gaat om nieuwe series die echt op Cartoon Network te zien moeten zijn, of toch iets anders.

Nieuwe series?
Het gaat natuurlijk om twee franchises met heel wat fans over heel de wereld. Zo'n aanvraag wordt dan ook niet zomaar gedaan. Voor het handelsmerk geldt dat er gekeken wordt naar de volgende activiteiten:

"Opleiding; een vorm van training; entertainment; sport en cultuur; een multimedia programma met komedie, actie en avontuur dat via verschillende platform op verschillende media te zien is."

Zo bezien lijkt het er zomaar op dat de Powerpuff Girls-personages te zien kunnen zijn in een eigen serie. Wie weet gaat Cartoon Network er op zo'n manier wel iets van maken waardoor we een nieuwe serie te zien kunnen krijgen.

Hoe dan ook wordt er intussen ook nog gewerkt aan een live-action serie door The CW. Die wordt nu helemaal opnieuw gemaakt na een tegenvallende pilot.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen