Oef: ongepast gedrag op de set van 'Titans' seizoen 3

Oef: ongepast gedrag op de set van 'Titans'

Een van de acteurs van Titans wordt onderzocht voor ongepast gedrag.

Jim Pedd, 15 augustus 2021 13:42

Vincent Kartheiser blijkt het onderwerp geweest te zijn van een onderzoek naar zijn gedrag op de set van het derde seizoen van HBO Max-serie Titans. Dat meldt Variety.
Kartheiser werd gecast als de slechterik, Jonathan Crane, a.k.a. Scarecrow, in het derde seizoen van de serie. Maar helemaal lekker ging dat niet.

Een onderzoek
Volgens een individu met kennis van de situatie, was Kartheiser het onderwerp van een klacht. Hij zou ongepaste opmerkingen gemaakt hebben tijdens de opnames. De afdeling Labor Relations van Warner Bros. Television deed vervolgens onderzoek.

De conclusie zou zijn geweest om hem niet te ontslaan, maar wel het gedrag van Kartheiser te corrigeren. Iets later kwam er een tweede klacht binnen en besloot Warner iemand aan te stellen om hem in de gaten te houden op de set.

Tegenover Variety ontkent een woordvoerder van Kartheiser de "beschuldigingen in de sterkst mogelijke bewoordingen. Warner Bros. heeft de zaak onderzocht en heeft Mr. Kartheiser duidelijk gemaakt welk gedrag ze van hem verwachten op de set. Hij is daarmee akkoord gegaan."
Bron: Variety

Lees meer over: Titans, HBO Max, Onderzoek, vincent kartheiser

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws