search
Prime Video voegde deze week 2 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde deze week 2 series nieuw toe

Het was eigenlijk weer een prima week voor het 'doen' van Prime Video.

De week is alweer bijna voorbij en dus is het tijd om te kijken naar de nieuwe series die verschenen zijn op streamingdienst Amazon Prime Video.

We zetten in dit artikel de nieuwe toevoegingen voor je op een rij:

Modern Love (seizoen 2): Een oude vlam wordt opnieuw aangewakkerd. Een test van vrienden vs. geliefden. Een nachtmeisje en haar dagjongen. Een romance met de ex van een ex. Een one night stand. Een onmogelijke belofte. Een geest van een verloren geliefde. Een verkenning van seksualiteit. Het achtdelige tweede seizoen van de populaire serie Modern Love brengt een verzameling verhalen over relaties, connecties, verraad en onthullingen, tot leven. Elke aflevering laat de liefde zien in al zijn gecompliceerde en mooie vormen, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen uit de geliefde New York Times-column: Modern Love.

Star Trek Lower Decks (seizoen 2): Seizoen 2 van Star Trek: Lower Decks is groter, grappiger en Star Trek-achtiger dan ooit. Fans kunnen vreemde nieuwe (en bekende) aliens verwachten die een uitdaging vormen voor de crews van de USS Cerritos en de USS Titan. Voor Mariner, Tendi, Rutherford en Boimler begint het geanimeerde avontuur pas.

Elke week debuteert een nieuwe aflevering van Star Trek: Lower Decks. Deze week was de eerste Strange Energies. De synopsis: Eerste aflevering van het seizoen. Ongeveer drie maanden na de gebeurtenissen van de laatste aflevering van het eerste seizoen wordt de Cerritos op een missie gestuurd die uitloopt op een scifi-gebeurtenis die "vreemde energie" oplevert..
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen