'Titans' brengt nu al een personage op gruwelijke wijze om het leven

Titans neemt gruwelijk afscheid van een held

De serie Titans deinst nergens voor terug in zijn derde seizoen, dat is duidelijk.

Jim Pedd, 13 augustus 2021 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van Titans wacht bepaald niet om in 'overdrive' te gaan. De eerste aflevering van de nieuwe rits is meteen intens en weet behoorlijk te schokken.
DC heeft besloten een van de heftigste verhaallijnen uit de comics te verfilmen in het nieuwe seizoen. Fans zullen zodoende zien hoe Jason Todd verwordt van Robin tot de antiheld Red Hood en we horen iets over de rol van The Joker in het verhaal van Jason. En daarin zit iets heel duisters.

Dode held
In de eerste aflevering zien we dat Jason Todd de locatie van de Joker weet te achterhalen. En hoewel Batman hem vertelt dat hij zich rustig moet houden, besluit Todd er toch achteraan te gaan.

Todd komt erachter dat de Joker zich in een oud pretpark bevindt, en daar wordt hij op brute wijze gedood door de Joker.

Later zien we Dick Grayson in de Batcave, waar hij Bruce Wayne op de vloer vindt. Hij maakt iets schoon en dat blijkt bloed te zijn. Bruce en Dick raken in een verhitte discussie verzeild en gaan vervolgens uit elkaar.

Later zien we dat Bruce de Joker gedood heeft. Hij sloeg zijn schedel in, en terwijl Bruce dat deed, "lachte hij. Hij lachte omdat hij gewonnen had."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Titans, HBO Max, Jason Todd

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws