Jarenlang in de maak en straks op Disney+? 'Y: The Last Man' is mogelijk snel te zien

De serie Y: The Last Man is mogelijk snel te zien in Nederland op Disney+.

Jim Pedd, 16-08-2021 16:31

De vraag is nog altijd waar de serie Y: The Last Man in Nederland te zien zal zijn. Maar het lijkt er nu op dat we in elk geval een hint hebben die wijst op een antwoord op die vraag.
Het blijkt nu dat de serie in het Verenigd Koninkrijk vanaf 22 september te zien is op Disney+, via het Star-platform. Dat richt zich uiteraard op volwassenen, net als hier in Nederland. Zo bezien zou dit zomaar een hint kunnen zijn voor waar de serie in Nederland te zien zal zijn en vanaf wanneer.

Y: The Last Man
De serie Y: The Last Man belooft ee behoorlijk bijzondere te worden. Hij speelt zich af in een wereld waarin alle zoogdieren met een Y-chromosoom om het leven komen. Op één man, Yorick, en zijn aapje Ampersand na tenminste. Samen proberen zij te overleven in de bizarre nieuwe wereld, waar ook geprobeerd wordt weer iets van een samenleving op te bouwen.

De hoofdrol in de serie is voor acteur Ben Schnetzer, die dus te zien is als Yorick. Verder zijn er hoofdrollen voor Diane lane, Ashley Romans, Olivia Thirlby, Amber Tamblyn en Diana Bang.

Elke aflevering van Y: The Last Man is door een vrouw geregisseerd en in de productie zijn ook zoveel mogelijk vrouwen betrokken geweest in cruciale rollen zoals DP, productiedesigner, kostuumontwerper, editors, stunt coördinators en meer.
Bron: Variety

Lees meer over: Y The Last Man, Disney Plus, FX, Ben Schnetzer, Diane Lane

Populair nieuws