'The Witcher' onthult eindelijk details over seizoen 2

'The Witcher' onthult eindelijk details over S2

Het tweede seizoen van The Witcher van Netflix onthult wat nieuwe details.

Jim Pedd, 9 augustus 2021 om 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van The Witcher bracht ons meerdere korte verhalen van het boek The Last Wish van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Tegelijk miste er een belangrijk verhaal in dat seizoen: A Grain of Truth. Gelukkig komt daar verandering in.
Het verhaal doet dienst als de première van het tweede seizoen. Fans krijgen zo ook voor het eerst Nivellen te zien, die tot leven gebracht wordt door Kristofer Hivju.

Grain of Truth
Showrunner Lauren Schmidt Hissrich onthulde in een nieuwe teaser voor het tweede seizoen van de serie wat we mogen verwachten.

"Ik ben zo blij dat we in het tweede seizoen een van mijn favoriete korte verhalen tot leven mogen brengen. Het is het slechtst bewaarde geheim dat we hebben. We verfilmen A Grain of Truth als opening van het tweede seizoen," begon Hissrich.

"Ik moet zeggen dat ik dacht dat we na het eerste seizoen geen korte verhalen meer konden verfilmen. Dat we die kans verloren hadden, maar we konden dit verhaal verfilmen met een rol voor Ciri. Het is het verhaal van een vader en dochter die samenkomen in een plek die niet veilig voelt voor hen. We krijgen Nivellen te zien, die door de onvergelijkbare Kristofer Hivju gespeeld wordt en we kunnen zijn karakter en achtergrondverhaal met Geralt verkennen straks."

Ze vindt het een perfecte manier om het nieuwe seizoen te lanceren. "Omdat het om familie gaat. Het gaat over de geheimen die we voor elkaar houden en om de monsters die we soms intern houden."


Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws