search
'Avatar: The Last Airbender': Is dit hoe Aang er in live-action uit komt te zien?
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender': Is dit hoe Aang er in live-action uit komt te zien?

Een fan van Avatar: The Last Airbender ging aan de slag met wat concept art en foto's.

De Avatar: The Last Airbender-franchise staat op het punt om flink uit te breiden. Waar Avatar Studios van plan is om de geanimeerde franchise uit te breiden, maakt Netflix er een live-action serie van.

Niet al te lang geleden werden de hoofdpersonen van de serie onthuld. Een fan besloot daar meteen op in te spelen en ontwierp een live-action versie van Aang, zoals hij er wellicht uit komt te zien als acteur Gordon Cormier dan eindelijk in de huid van het personage kruipt.

Net gecast
Gordon Cormier is net gecast in Avatar: The Last Airbender. ShanMaxx5 ontwierp een stel schetsen voor de serie, en besloot uiteindelijk het haar en de tattoo van Aang op het gezicht van Cormier te leggen.



Zoals je hierboven kan zien, heeft Cormier hier geen haar. Aang heeft immers een kaal hoofd en dat zal straks ook gelden voor de tieneracteur.

Cormier speelt straks de hoofdrol van Aang, de laatste luchtstuurder in de serie. Naast hem zijn ook Kiawentiio, Ian Ousley en Dallas Liu te zien als Katara, Sokka en Zuko. Wanneer de serie van maker Albert Kim precies te zien zal zijn is niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen