search
'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' heeft nu al goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' heeft nu al goed nieuws voor je

De serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi lijkt zo'n beetje klaar met de opnames.

Het lijkt erop dat de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi die naar Disney+ gaat komen, al bijna klaar is met de opnames. De verschillende Star Wars-fansites melden dat opvallend veel van de castleden op sociale media laten weten dat ze klaar zijn met de opnames.

Gespeculeerd wordt dan ook dat de opnames nu klaar zijn, of dat men er bijna klaar mee is. En gek is dat niet als je kijkt naar de status van diverse van de castleden en hun werk.

Nu al klaar
Sung Kang, O'Shea Jackson Jr., Rupert Friend en Indira Varma zijn al klaar met hun deel van de opnames. Kang en Jackson verschenen namelijk op de set van andere films waar ze aan werken en acteur Rupert Friend bleek recent ook al klaar te zijn.

Bovendien nam actrice Indira Varma kortgeleden afscheid van de cast: "Onderdeel zijn van deze buitengewone serie is geweldig. Met een prachtige cast en geweldige mensen, de briljante regisseur Deborah Chow en de beste crew van creatievelingen."

Daarmee lijkt het er dus steeds meer op dat de opnames bijna klaar zijn en de Star Wars-serie volgend jaar snel te zien kan zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen