search
'The Mandalorian' en 'Ms. Marvel' laten langer op zich wachten bij Disney+
Series / Nieuws

'The Mandalorian' en 'Ms. Marvel' laten langer op zich wachten bij Disney+

De series komen pas in 2022 op streamingdienst Disney+ te staan.

De serie Ms. Marvel en het derde seizoen van The Mandalorian zijn pas in 2022 te zien. Fans kijken enorm uit naar de twee series, maar moeten dus nog even wachten.

Disney+ ging van start met The Mandalorian, zijn eerste Original. De serie bracht heel wat nieuwe abonnees naar de streamingdienst. Disney+ boekt ook veel succes met de Marvel-series, waarvan Ms. Marvel straks een heel nieuwe held moet gaan lanceren.

Voorlopig niet te zien
Hoewel er weinig bekend is over de twee series, lijkt het er nu op dat ze voorlopig nog wel op zich laten wachten. Tijdens de kwartaalpresentatie vertelde Disney+ niets over de komst van de twee series aan het einde van dit jaar. Daarmee is het zeker dat ze nog wel even op zich laten wachten.

Ms. Marvel is een serie die draait om de Pakistaans-Amerikaanse superheld Kamala Khan, een rol van actrice Iman Vellani. De serie zal haar oorsprongsverhaal vertellen en laten zien waar haar voorliefde voor helden als Captain Marvel vandaan komt.

Het derde seizoen van The Mandalorian duikt in het verhaal van Din Djarin, die om moet gaan met de nasleep van het vertrek van Baby Grogu met Luke Skywalker.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen