'Loki' seizoen 2 laat nog heel lang op zich wachten

Loki seizoen 2 laat nog heel lang op zich wachten

Het tweede seizoen van de serie Loki laat nog wel even op zich wachten.

Jim Pedd, 21 augustus 2021 10:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Uit een nieuw bericht blijkt dat acteur Pedro Pascal wel heel goed verdient aan de serie The Last of Us. Volgens Variety krijgt hij maar liefst 600.000 dollar per aflevering van de serie.
Dat is een bijzonder hoog bedrag. Om hem in perspectief te plaatsen: Henry Cavill krijgt 400.000 dollar per aflevering van The Witcher en speelt daarin de protagonist van de serie. En Pascal krijgt nu dus zo'n 6 miljoen dollar voor de tien afleveringen van The Last of Us van HBO.

Heel veel geld
Het verhaal komt vanuit Variety, dat keek naar de verdiensten van acteurs en actrices in films en series. Dankzij streamingdiensten krijgen castleden tegenwoordig vaak vooraf al een stuk meer betaald dan normaal het geval zou zijn.

Achteraf kon je vroeger ook nog veel geld krijgen in ruil voor hoge kijkcijfers of een goede box office verdienste. Dat is nu niet meer aan de hand.

Daarmee is 6 miljoen dollar voor tien afleveringen een boel geld. Voor een serie als deze is het wel een budget dat in lijn der verwachtingen ligt. HBO steekt enorme bedragen in de productie en hoopt daarmee hier dus een megasucces van te kunnen maken.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, Disney Plus, MCU, Tom Hiddleston

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws