Je hebt nog altijd een geheim van 'Loki' gemist

Je hebt nog altijd een geheim van 'Loki' gemist

Schrijver Michael Waldron weet dat een easter egg niet gespot is in Loki.

Jim Pedd, 12 augustus 2021 19:47

Marvel-fans hebben nu al een maand de beschikking over het complete eerste seizoen van de serie Loki. Maar dat wil niet zeggen dat ze al alle easter eggs hebben gezien.
De serie met Tom Hiddleston in de hoofdrol zit vol leuke referenties naar het MCU en naar de comics. Zo kwamen we erachter dat vampiers bestaan in het universum van Marvel Studios en zagen we bizar genoeg zelfs de Thanos-Copter voorbijkomen.

Iets gemist
Maar interessant is dat fans volgens showrunner en schrijver Michael Waldron een grote easter egg gemist hebben. Die zit ergens in de zes afleveringen verstopt en hij heeft online nog niet gevonden dat fans weten wat het was.

"Er is er misschien wel eentje. Ik denk dat er nog een is die niemand gevonden heeft tot nu toe. Maar ik wil gewoon dat mensen kijken. En wil de kijkcijfers oppompen! [lacht] Ik wil natuurlijk dat mensen kijken," aldus Waldron tegenover CBR.

Vervolgens vertelde hij over zijn favoriete easter egg: "Ik hou van Throg. Dat is geweldig. Ik denk dat we een uitgebreidere scène opgenomen hadden voor de eerste aflevering met Throg, die het uiteindelijk niet gehaald heeft. Maar ik ben blij dat hij er op de een of andere manier wel in zit."
Bron: CBR

Lees meer over: Loki, Michael Waldron, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, TOm Hiddleston

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws