search
Disney+ komt niet meer met deze 'The Mandalorian' spin-off
Series / Nieuws

Disney+ komt niet meer met deze 'The Mandalorian' spin-off

De serie The Mandalorian krijgt geen Cara Dune spin-off meer en wel eentje rond Finn.

Afgelopen december onthulde Lucasfilm behoorlijk ambitieuze plannen voor de toekomst van Star Wars op televisie. Maar een paar maanden later bleek dat Gina Carano ontslagen werd van de franchise vanwege controversiële opmerkingen op sociale media.

Daarmee verviel de serie die zij zou maken voor Disney+, Rangers of the New Republic. Precies daarin zou zij juist de hoofdrol spelen, maar de serie vervalt. Gelukkig heeft Disney+ samen met Lucasfilm een alternatief gevonden.

Serie rond Finn
That Hashtag Show meldt dat acteur John Boyega terugkeert als Finn in de serie. De show is het filmproject van J.D. Dillard en scenarioschrijver Matt owens, dat in februari 2020 aangekondigd werd.

Dat project wordt nu dus een 'langere' serie, waarin we de voormalig Stormtrooper zien. Precies dit werd gedaan om ervoor te zorgen dat het gat voortkomend uit het ontslag van Carano gevuld wordt.

Boyega was eerder behoorlijk kritisch op Lucasfilm. Hij vond dat zijn personage veel te weinig te doen had in de film Star Wars: The Rise of Skywalker. In de nieuwe serie gaan we gelukkig meer over hem leren, van zijn oorsprongsverhaal tot zijn leven in de gebeurtenissen na The Rise of Skywalker.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen