search
'Star Wars' krijgt nog een serie op Disney+: Dit wordt 't
Series / Nieuws

'Star Wars' krijgt nog een serie op Disney+: Dit wordt 't

Deze serie gaat draaien om het personage Finn van acteur John Boyega.

Er zijn de komende jaren heel wat verschillende Star Wars-series in de maak. Vandaag horen we het gerucht dat er een serie op komst is voor streamingdienst Disney+, waarin John Boyega de hoofdrol zou krijgen.

Boyega maakte zijn Star Wars-debuut in de film The Force Awakens, waarin we hem voor het eerst als voormalig Stormtrooper Finn konden zien. Maar in de twee films daarna werd wel erg weinig met zijn personage gedaan, tot onvrede van Boyega.

Eigen serie?
Het personage van Boyega was om meerdere redenen interessant. Finn was een voormalig Stormtrooper, iemand die besloot te deserteren toen hij de opdracht kreeg om een groep onschuldige dorpelingen te doden.

Later hoorden we ook nog eens dat hij mogelijk Force-krachten had. Maar het bleef bij een stel hints, daar deed men verder weinig mee in de film. En daar was Boyega allerminst blij mee, waarna hij in gesprek ging met Disney over de manier waarop met zijn personage omgegaan was.

Misschien is het wel dat gesprek dat leidt tot deze serie. Er is nog geen releasedatum bekend, maar interessant klinkt het wel.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen