Epische Netflix-serie 'Three-Body Problem' van 'Game of Thrones'-bedenkers vindt regisseur

De makers van Game of Thrones hebben hun keuze laten vallen op een interessante naam.

Zilko Tarici, 21-08-2021 13:30

De Hongkongse regisseur Derek Tsang (maker van het Oscar genomineerde Better Days) is ingehuurd om de eerste aflevering van de ambitieuze scifi-serie The Three-Body Problem te regisseren voor Netflix.
Het project is gebaseerd op de gelijknamige scifi-trilogie van de Chinese auteur Liu Cixin, waarin wordt verteld wat er gebeurt als de mensheid ontdekt dat we niet alleen zijn in het universum en zich voorbereidt op een buitenaardse macht die zich klaarmaakt voor een invasie die pas ver in de toekomst zal plaatsvinden.

Bijzondere namen
David Benioff en Dan Weiss, de scenaristen/producenten van Game of Thrones, doen dienst als showrunners van de serie in samenwerking met mede-bedenker, schrijver en uitvoerend producent Alexander Woo (The Terror: Infamy). Andere producenten zijn Rian Johnson en Rosamund Pike.

Tot nu toe is er overigens pas een castlid aangekondigd: Eiza Gonzalez, die we kennen van films als Alita: Battle Angel en Baby Driver.

Het is nog onduidelijk wanneer we The Three-Body Problem precies kunnen verwachten op Netflix.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Three Body Problem, Derek Tsang, Game of Thrones, Netflix, Better Days, Eiza Gonzalez, Rian Johnson, Rosamund Pike, David Benioff, Dan Weiss, Brad Pitt

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie