Toekomst 'The Witcher' blijkt helemaal niet zeker bij Netflix

Toekomst 'The Witcher' blijkt helemaal niet zeker

Een derde seizoen is nog niet besteld voor de serie The Witcher van Netflix.

Jim Pedd, 21 augustus 2021 om 14:09

Hoewel Netflix enorm inzet op de toekomst van The Witcher, lijkt die helemaal niet zo zeker te zijn. Jawel, er komt een tweede seizoen van de serie op de streamingdienst, evenals een spin-off serie en een film. Maar of er een derde seizoen van de hoofdserie komt?
Natuurlijk heeft Netflix alle tijd om een derde seizoen te bestellen. Met het gigantische succes van het eerste seizoen lijkt dat niet eens zo heel gek. Maar toch horen we nu dat Netflix nog geen nieuw seizoen besteld heeft.

Afhankelijk van de prestaties
Lauren Schmidt Hissrich vertelde dat er nog geen formele bestelling is geweest voor het tweede seizoen. "Mijn focus ligt nu op seizoen 2. Ik bedoel, we hebben nu een releasedatum en lanceren op 17 december. In de post-productie moet nog veel werk verricht worden, dus ik ga op en neer tussen Los Angeles en Londen om dat geregeld te krijgen."

Daar ligt dan ook alle focus, "omdat we een geweldig tweede seizoen nodig hebben als we hoop willen hebben op een derde seizoen."

In het tweede seizoen is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer overleden is bij de Battle of Sodden. En dus neemt hij Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent, namelijk zijn thuis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het Continent vechten om suprematie, moet hij het meisje vooral beschermen tegen de krachten zie ze in haar eigen lichaam heeft.

Vanaf 17 december is het tweede seizoen te zien.
Bron: The Wrap

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Streamingdienst, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws