Belangrijkste verhaallijn Marvels 'Daredevil' onthuld

Belangrijkste verhaallijn Daredevil onthuld

En we zullen geen magische hamers zien in de serie.

Jim Pedd, 30 december 2014 om 14:32

2014 was een groot jaar voor Marvel, maar 2015 belooft nog veel groter te worden. Naast een twee nieuwe blockbusters verschijnen er ook veel series: Marvel’s Agent Carter, nieuwe afleveringen van Agents of S.H.I.E.L.D., Daredevil en A.K.A. Jessica Jones. In een interview met Entertainment Weekly gingen enkele belangrijke figuren binnen de Netflix-serie Daredevil in op wat we mogen verwachten daarvan.
”Het speelt zich af in het Marvel filmuniversum,” vertelde Jeph Loeb, Marvels hoofd van televisie. ”Alles is verbonden, maar dat wil niet zeggen dat je Iron Man door de lucht zult zien vliegen. Het is een ander deel van New York, dat we nog niet gezien hebben in de Marvel-films. Binnen het Marvel universum zijn er duizenden superhelden van verschillende maten, maar de Avengers zijn er om het universum te redden. En Daredevil mag de buurt redden. Er zullen geen mensen door de lucht vliegen en er zijn ook geen magische hames.”

Dan is showrunner Steven S. DeKnight aan het woord, om te vertellen wat de belangrijkste verhaallijn van het eerste seizoen is. Focus zal vooral komen te liggen op de opkomst van Matt Murdock (Charlie Cox) als de man zonder angst en zijn strijd tegen Wilson Fisk, a.k.a. Kingpin.

”Fisk zal veel verschillende kanten krijgen en niet alleen maar zeggen: ik wil de stad veroveren en veel geld verdienen. In ons verhaal laten we zien hoe hij zijn vrouw Vanessa ontmoet en hoe ze verliefd worden. Onze antagonist krijgt een liefdesverhaal. Dat ga je volgen en je gaat om hen geven en zien hoe hij verandert,” vertelde DeKnight. ”We wilden het echt vestigen in de realiteit. We lijken een beetje op The Wire, wat dat betreft.”

De serie komt in 2015 uit op Netflix.

Bron: EW

Lees meer over: Marvel, Netflix, Daredevil, steven s deknight, jeph loeb, jessica Jones, agents of shield, agent carter, Charlie cox, matt Murdock, Wilson fisk, kingpin

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws