Paul Rudd in laatste seizoen 'Parks and Recreation'

Bobby Newport keert tijdelijk terug voor de NBC-serie.

Jim Pedd, 30 december 2014 16:38

Paul Rudd keert terug voor zijn rol als Bobby Newport, in het zevende en laatste seizoen van NBC-serie Parks and Recreation. Het personage, dat erfgenaam van de Sweetums snoepfabriek is, had in het vierde seizoen van de serie een grote rol en zal nu in twee afleveringen te zien zijn.
In het vierde seizoen probeerde Bobby nog een plaats te bemachtigen in de City Council, en stond hij toen tegenover Leslie (Amy Poehler). Zij won die strijd toen, maar nu krijgt hij een positie waarin hij Leslie’s echtgenoot Ben Wyatt (Adam Scott) kan helpen. Co-bedenker Michael Schur over de terugkeer van Bobby: ”Ben moet een bepaalde positie vullen en denkt dat Bobby daar wel eens geschikt voor zou kunnen zijn.”

Het laatste seizoen van de serie gaat op 13 januari in première op de Amerikaanse zender NBC. Er zullen dertien afleveringen zijn, boordevol met gastrollen voor bekende acteurs. De serie komt op 24 februari tot een einde, met een uur lange aflevering.

Bron: EW

Lees meer over: parks and recreation, paul rudd, cameo, seizoen 7, bobby newport, nbc, amy poehler, adam scott, michael schur

Informatie over de serie: Parks and Recreation

Populair nieuws