Chris Pratt krijgt wel heel veel geld voor 'The Terminal List' van Prime Video

Chris Pratt krijgt veel geld voor Terminal List

De serie The Terminal List heeft een hoofdrol voor Chris Pratt en betaalt veel geld.

Jim Pedd, 23 augustus 2021 om 06:00

Chris Pratt is nu een van de grootste sterren in Hollywood. Hij keert voor het eerst in jaren terug naar televisie met de serie The Terminal List van Prime Video. De relatie tussen de acteur en de streamingdienst - die begon met The Tomorrow War - gaat daarmee door.
De serie The Terminal List wordt ontwikkeld door regisseur Antoine Fuqua. De hoofdrol hierin is voor acteur Pratt, die de rol van James Reece speelt. Bovendien is de acteur producent van de serie via zijn Indivisible productiebedrijf.

Enorm salaris
The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Carr. We volgen een Navy SEAL die een hinderlaag overleeft, tijdens een geheime operatie. Zijn hele team komt daarbij om het leven, waarna hij terug naar huis keert en ontdekt dat er iets aan de hand was. Zijn familie zit in groot gevaar en hij moet die samenzwering oplossen.

Makkelijk is dat niet voor James Reece, maar goed, dat maakt de serie natuurlijk ook heel interessant. Naast Pratt spelen Taylor Kitsch, Constance Wu, LaMonica Garrett en Patrick Schwarzenegger de rollen. Toch is het Pratt die het meeste verdient.

De acteur blijkt 1,4 miljoen dollar per aflevering betaald te krijgen. Met acht afleveringen, krijgt de A-List acteur 11,2 miljoen dollar voor de complete serie. Niet slecht!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Terminal List, Amazon, Prime Video, Chris Pratt

Populair nieuws