'The Walking Dead' heeft nu al goed nieuws voor je

Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead is halverwege met de opnames.

Jim Pedd, 23-08-2021 12:10

Het elfde seizoen van The Walking Dead is begonnen met uitzenden. Desondanks zijn de opnames van de reeks nog niet klaar.
Vandaag blijkt dat de opnames exact halverwege zijn. Het elfde en laatste seizoen van de serie van AMC krijgt in totaal 24 afleveringen, die in drie sets van acht worden uitgezonden. AMC noemt dat The Walking Dead: The Final Season Trilogy.

Nu halverwege
Director of Photography Duane Manwiller meldt dat het laatste film nu officieel halverwege is. Dat deed hij middels een bericht op Instagram, waarin hij een behind-the-scenes blik op het seizoen gaf:"We zijn nu halverwege de opnames van dit seizoen en hebben dus nog wel even te gaan," vertelde showrunner Angela Kang recent nog. "Het voelt voor ons allemaal bitterzoet en verdrietig. Maar er zijn ook veel dagen waarop we uur voor uur proberen dit gemaakt te krijgen."

In de eerste acht afleveringen zien we hoe Daryl, Maggie en hun groep vrienden het op moet nemen tegen de Reapers. Intussen zijn Eugene, Yumiko, Ezekiel en Princess gevangen genomen door een geavanceerde nieuwe samenleving uit de comics: de Commonwealth.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 11, Angela Kang

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in