search
Dit zijn de Reapers in 'The Walking Dead', de laatste nieuwe schurken
Series / Nieuws

Dit zijn de Reapers in 'The Walking Dead', de laatste nieuwe schurken

De Reapers zijn misschien wel de ergste groep in The Walking Dead tot nu toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na tien jaar van vechten tegen de doden en het vrezen voor de levenden, is er nog altijd iets over om bang voor te zijn in het elfde seizoen van The Walking Dead.

Na een decennium, hebben onze helden het al opgenomen tegen de Governor van Woodbury en de kannibalen van Terminus, zichzelf weten te redden van Negan en de Saviors en hebben ze Alpha en de Whisperers het zwijgen opgelegd. Maar het laatste seizoen heeft een nieuwe bedreiging.

De Reapers
Showrunner Angela Kang bedacht voor het elfde en laatste seizoen nog een nieuwe bedreiging: de Reapers. Dat zijn gekostumeerde creeps die specifiek jagen op mensen.

Nu blijkt dat een van de Reapers een boel vrienden van Maggie vermoord had. Het dorp waar zij leefde samen met haar zoon Hershel en hun vrienden Cole en Elijah viel grotendeels uit elkaar door aanvallen van de Reapers. Sterker nog: ze bleken gruwelijk en verbrandden sommige mensen zelfs levend.

"We weten dat de Reapers achter Maggie aanzitten en dat ze eerder met hen te maken had. Daryl was er en zag ook al hoe gevaarlijk ze kunnen zijn," aldus kang. "Ik denk dat we nog veel over hen gaan onthullen, maar de Reapers zijn enorm formidabel."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen