Weer heel goed nieuws voor 'Percy Jackson'-liefhebbers

Weer heel goed nieuws voor 'Percy Jackson'-fans

De serie Percy Jackson lijkt bedenker Rick Riordan in elk geval tevreden te stellen.

Jim Pedd, 24 augustus 2021 om 08:25

Percy Jackson-bedenker Rick Riordan deelde weer een update over de Percy Jackson and The Olympians-serie die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney+. Het lijkt erop dat de zaak goed gaat.
Riordan deelt regelmatig updates op zijn website en schreef nu dat hij een "erg positief gesprek" had op 20 augustus. Hij was aanwezig bij een discussie met Disney-bazen van Disney Entertainment, Disney TV, 20th Century Studios en Disney+.

Heel goed maken
"We hadden een heel goed gesprek," begint Riordan zijn statement. "Dit was de eerste keer dat wij allemaal in dezelfde kamer (nou ja, Zoom-ruimte) zaten, dus we konden ervoor zorgen allemaal dezelfde informatie en doelen te hebben."

Hij kon nu iedereen aan boord krijgen voor zijn visie. "ik denk ook dat veel verwarring opgelost is, waaronder ook die van mijzelf! Het goede nieuws: het leiderschap zit 'all in', zoals zij het zeggen, over het maken van deze serie."

Volgens Riordan is de studio erop gebrand een zo goed mogelijke serie te maken en hoeven we ons dus geen zorgen te maken dat deze serie net zo slecht wordt als de twee films die tot nu toe verschenen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Percy Jackson, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws