Zit er seks in 'American Crime Story: Impeachment'?

Hoe gaat de serie American Crime Story: Impeachment om met Bill Clintons buitenechtelijke relatie?

Jim Pedd, 24-08-2021 07:50

De showrunner van American Crime Story: Impeachment legt uit waarom de serie geen intieme scènes zal bevatten tussen Bill Clinton en Monica Lewinsky. Even werd gedacht dat we die wel zouden zien.
American Crime Story: Impeachment onderzoekt de affaire tussen President Clinton (Clive Owen) en de 22-jarige Lewinsky (Beanie Feldstein). De serie kijkt vooral ook naar de nationale hetze die hierdoor ontstond, evenals de bizarre media-aandacht en de eerste impeachment-procedure in meer dan een eeuw in de Amerikaanse geschiedenis.

American Crime Story
De serie zal op 7 september op FX debuteren. Het publiek kreeg al flink wat blikken op de serie, met trailers die vooral focussen op Bill Clintons accent en het werk van Feldstein als Lewinsky, de hoofdpersoon.

Sarah Burgess, showrunner, legt uit dat seksualiteit tussen de twee hoofdpersonen niet centraal komt te staan. Dit vertelde ze:

"Je hebt de blauwe jurk al genoemd. Iedereen weet precies hoe dat zit en wat het is. En ik denk dat veel van ons denken gericht is op het plaatsen van de kijker in de schoenen van Monica. Beanie is een extreem jong persoon die verschijnt in DC en haar hele leven voor zich heeft ;liggen. En om je zo te voelen, om te zien hoe zij zich voelde met haar relatie met Bill. Dat voelde nooit als de juiste zet voor mij."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: American Crime Story, Impeachment, FX, ACS, Ryan Murphy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in