search
Eerste foto's live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix
Series / Foto's

Eerste foto's live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix

Daarnaast krijgt de langverwachte anime-verfilming ook een premièredatum van de streamingdienst.

Na flink wat vertragingen door een blessure van hoofdrolspeler John Cho en natuurlijk de coronapandemie, komt de live-action verfilming van Shinichiro Watanabe's animeklassieker Cowboy Bebop er binnenkort dan eindelijk!

Netflix heeft vandaag de eerste officiële foto's online geplaatst van de serie. Deze foto's kun je hieronder bekijken. Daarnaast is bekendgemaakt dat de tiendelige serie vanaf 19 november a.s. is te streamen.

Hoofdrolspelers van Cowboy Bebop zijn, naast de eerder genoemde Cho als Spike Siegel, Danielle Pineda (als Faye Valentine), Mustafa Shakir (als Jet Black), Alex Hassell (als Vicious) en Elena Satine (als Julia).

Anime-klassieker
De oorspronkelijke serie uit 1998 bestond uit 26 afleveringen en gaat over een groep intergalactische eenlingen die hun krachten bundelen als premiejagers aan boord van het schip Bebop. De serie wordt door zijn combinatie van western, sci-fi, noir en jazz-soundtrack als een van de definitieve werken in het anime-genre gezien.

Showrunners van Cowboy Bebop zijn Andre Nemec en Jeff Pinkner, die een script verfilmen van Christopher Yost. Yoko Kanno, componist van de anime, verzorgt ook ditmaal de muziek.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen