Veel nieuwe acteurs voor live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix

Nieuwe castleden Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

Er wordt steeds meer duidelijk over de veelbelovende anime-verfilming van Netflix!

Zilko Tarici, 20 november 2020 om 13:38

Netflix heeft via Deadline aangekondigd dat er zes nieuwe acteurs zijn ingehuurd om de cast van de live-action serie Cowboy Bebop te versterken. Ook is bekend geworden dat sommige personages er anders uit zullen zien dan anime-fans gewend zijn.
Lees ook: Netflix pakt groot uit met nieuwe serie 'Cowboy Bebop'!

Als eerste hebben we Geoff Stults (Stargirl), die de rol zal spelen van Chalmers in de serie. De politieagent is de voormalige partner van Jet Black in de moorddivisie van de Inter Solar-System Police. De naam van Chalmers is anders dan in de anime, maar zijn rol blijft even belangrijk.

Daarnaast zal Tamara Tunie (Black Earth Rising) de rol spelen van Ana, de eigenaar van de populairste underground jazzclub op Mars. Ze wordt door hoofdpersonage Spike gezien als moederfiguur, maar ze is allesbehalve knuffelbaar en gezellig. Ana's rechterhand. de non-binaire Gren, wordt gespeeld door Mason Alexander Park.

Castingnieuws in overvloed
Ook is er Rachel House (Thor: Ragnarok), die de rol speelt van Mao, de baas van de criminele 'White Tigers'-familie. Mao was in de animatieserie een mannelijk personage. De wijziging van geslacht geldt ook voor de personages Shin en Lin, die door respectievelijk Ann Truong en Hoa Xuande zullen worden gespeeld. Ook Shin en Lin werken voor de bad guys in de serie.

Het is (nog steeds) onduidelijk wanneer we Cowboy Bebop kunnen verwachten op Netflix.

Lees ook: Acteur John Cho gewond: 'Cowboy Bebop' van Netflix flink vertraagd

Bron: SuperHeroHype

Lees meer over: Cowboy Bebop, John Cho, Netflix, Tamara Tunie, Mason Alexander Park, Rachel House

Populair nieuws