Nieuwe 'Green Lantern' wordt dit keer wél episch

Nieuwe 'Green Lantern' wordt dit keer wel episch

Het wordt duidelijk hoe de HBO Max-serie verschilt van de film uit 2011.

Bram de Groot, 24 augustus 2021 om 14:45

De film Green Lantern is ondertussen alweer tien jaar oud en waarschijnlijk volgend jaar keert het figuur uit de comics van DC weer terug op het kleine scherm. HBO Max werkt namelijk aan een prijzige serie rond het personage.
Dit keer overigens zijn er overigens meer centrale Green Lanterns. Zo speelt Finn Wittrock de rol van Guy Gardner en Jeremy Irvine de rol van Alan Scott. De eerste sprak met Entertainment Weekly over de plannen.

Nieuwe interpretatie
Als eerste merkt Wittrock op dat "mensen zullen echt, echt aangenaam verrast zijn" als ze de serie zien. "Het is echt cool hoe uitgestrekt de verhaallijn is," vervolgde Wittrock. "Het is behoorlijk episch. Het omvat tijd en ruimte en heeft voor elk wat wils. Het is geen doorsnee superheldenverhaal."

Over het verschil met de film met Ryan Reynolds zei de acteur: "Ik denk dat het een kans biedt om het hele ding opnieuw uit te vinden. Ik bedoel, geen nare woorden over de film. Het is wat het is. De show kan zijn eigen nieuwe interpretatie zijn."

Seth Grahame-Smith is de showrunner en de serie zal waarschijnlijk niet eerder dan eind 2022 te zien zijn op HBO Max.Bron: EW

Lees meer over: Arrowverse, Green Lantern, Ryan Reynolds, DC

Populair nieuws