Fanfavoriete 'Motherland: Fort Salem' komt nu al tot een einde

'Motherland: Fort Salem' komt nu al tot een einde

Motherland: Fort Salem krijgt straks nog een derde seizoen en eindigt dan.

Jim Pedd, 24 augustus 2021 19:08

Freeform heeft goed nieuws voor fans van Motherland: Fort Salem. De serie gaat nu officieel richting zijn zwanenzang en komt volgend seizoen al tot een einde.
Men laat namelijk weten dat de serie vernieuwd is voor een derde en laatste seizoen. Dat nieuws kwam vlak voor de finale van het tweede seizoen afgelopen dinsdag. En nu gaat men dus verder met een derde seizoen, dat het verhaal ook tot een einde moet brengen.

Motherland: Fort Salem
In Motherland: Fort Salem volgen we drie jonge vrouwen die opgeleid worden in gevechtsmagie. In die wereld zijn de rollen van gender en macht omgedraaid en staan vrouwen vooraan.

"We kijken ernaar uit om Motherland: Fort Salem terug te brengen voor een derde seizoen," aldus Freeform-baas Tara Duncan in een statement.

"Ik ben dankbaar voor maker Eliot Laurence en het hele Motherland-team. Zij hebben een werkelijk enorme mythologie opgebouwd, die fans sinds het eerste seizoen bijgebleven is. En ik weet dat dit laatste seizoen ook zal blijven leveren."

De serie heeft hoofdrollen voor Taylor Hickson, Jessica Sutton, Ashley Nicole Williams, Amalia Holm, Demetria McKinney en Lyne Renée.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Motherland Fort Salem, Motherland, Freeform

Populair nieuws