Heel goed nieuws rond 'Star Trek: Discovery'

Heel goed nieuws rond 'Star Trek: Discovery'

De serie Star Trek: Discovery krijgt mogelijk een vijfde seizoen, lijkt het nu al op!

Jim Pedd, 24 augustus 2021 om 18:33

De opnames van Star Trek: Discovery seizoen 4 zijn afgerond. Showrunner Michelle Paradise hint nu al op een mogelijk vijfde seizoen.
Het Star Trek Universe van Paramount+ breidt flink uit. Er komt snel een tweede seizoen van de serie Star Trek: Picard aan en Strange New Worlds gaat richting zijn debuutseizoen. En Discovery gaat natuurlijk ook vrolijk door, als veteraan van de franchise op dit moment.

Vijfde seizoen?
De opnames van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery gingen in de herfst van start, rond de tijd dat het derde seizoen begon met uitzenden op Paramount+ en hier in Nederland op Netflix.

Afgelopen april was er een kleine tegenslag, toen een crewlid corona bleek te hebben. Maar een maand later bevestigde Paradise dat de scenario's voor het seizoen klaar waren en nu blijkt dat de opnames ook klaar zijn.

Maandag plaatste Paradise een bericht op sociale media waarin ze schreef dat de opnames van "dit uitdagende seizoen" klaar waren. En dat ze "de lichten uit doen en de sets in goede handen achterlaten. Tot de volgende keer..."

Dat laatste kan natuurlijk opgevat worden als een hint richting een vijfde seizoen!


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Michelle Paradise

Populair nieuws