'The Witcher' onthult een bijzonder schokkend nieuw feit

'The Witcher' onthult een bijzonder nieuw feit

De film The Witcher: Nightmare of the Wolf heeft grote gevolgen voor de serie.

Jim Pedd, 26 augustus 2021 om 09:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De anime-film The Witcher: Nightmare of the Wolf speelt zich af voor de tijd van Geralt of Rivia en Roach. In plaats daarvan focust de film zich op Geralts mentor Vesemir en de gebeurtenissen die leidden tot de val van Kaer Morhen.
De film The Witcher: Nightmare of the Wolf laat zien wat voor gruwelijks zich daar afgespeeld heet. Hierna volgen grote spoilers voor het tweede seizoen van The Witcher.

Het einde van Kaer Morhen
Op een zeker moment in de film redden Vesemir en Tetra de elf Filavendrel. Die had zich eerder bij Vesemir gemeld om hulp te vragen. Tijdens dat gesprek beschuldigde Filavendrel Vesemir ervan dat de Witchers verantwoordelijk waren voor de monsters die ze opjagen.

Vesemir noemde dat natuurlijk onzin. Maar intern weet hij dat er iets mis is.

En dus reist Vesemir naar Kaer Morhen, naar het Alchemy-lab om te bewijzen dat de verhalen niet kloppen. Alleen zodra hij de deur afbreekt, komt hij erachter dat er monsters in de putten zitten.

Deglan confronteert Vesemir en de twee gaan een gevecht aan. Maar dan blijkt dat Tetra de kennis breed bekend heeft gemaakt, met alle gevolgen van dien. De koninklijke familie en dorpelingen keerden zich tegen hen, waarna de meeste Witchers sneuvelden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Nightmare of the Wolf, The Witcher, Netflix

Populair nieuws