search
'The Witcher' heeft bijzondere momenten voor Yennefer in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' heeft bijzondere momenten voor Yennefer in seizoen 2

De serie The Witcher doet het weer goed met zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens een recent panel voor The Witcher, vertelde actrice Anya Chalotra - die de rol van Yennefer speelt - dat het tweede seizoen van de Netflix-serie wat grote momenten bevat voor haar personage.

We weten dankzij gelekte beelden vanaf de set al dat Yennefer en Ciri elkaar gaan ontmoeten. Ook zal de tovenares terugreizen naar Aretuza en de kijker duikt dan ook "dieper" in haar geest. Wellicht dat ze straks wat meer te zien is dan in het eerste seizoen.

Belangrijke keuzes maken
"De keuzes die ze maakt in het tweede seizoen zullen mensen meer bij blijven en hopelijk zullen ze deze goed kunnen begrijpen," vertelde Chalotra.

Chalotra vertelde niet om wat voor keuzes het gaat. Wel is duidelijk dat Yennefer wat "onwaarschijnlijke allianties" aan zal gaan tijdens het tweede seizoen, die "haar echt gaan veranderen".

Wat die onwaarschijnlijke allianties zijn weten we nog niet. Maar bekend is dat showrunner Lauren Schmidt Hissrich en haar team het helemaal niet erg vinden om creatieve risico's te nemen. We kunnen er dan ook van uit gaan dat het nog een interessant seizoen wordt!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen