search
Het doek valt voor weer een Arrowverse-serie
Series / Nieuws

Het doek valt voor weer een Arrowverse-serie

De serie Supergirl is voorbij na zes seizoenen, waarvan een deel in het Arrowverse.

Melissa Benoist neemt nu officieel afscheid van het Arrowverse. De opnames van het zesde seizoen van de serie Supergirl blijken nu officieel afgerond.

In 2020 werd aangekondigd dat het zesde seizoen het laatste zou worden rond de Girl of Steel. De eerste zeven afleveringen verschenen al in de eerste helft van dit jaar, en de rest gaat vanaf 24 augustus wekelijks debuteren op The CW. Dat begint allemaal vanaf 24 augustus.

De opnames zijn rond
Sinds januari 2015 speelt Melissa Benoist de rol van Supergirl. Maar nu blijkt ze al afscheid te nemen van de rol. Waarom? Nou, de opnames van de serie zijn afgerond.

Benoist vierde op Instagram het afronden van de opnames van de serie. Dat deed ze samen met David Harewood en Chyler Leigh, haar twee costerren die er sinds het begin van de serie zijn. In het bijschrift bedankt ze de cast en crew, die ze als familie is gaan zien en verder bedankt ze alle kijkers.

Het was een wilde rit voor Supergirl sinds de aankondiging. Het eerste seizoen was op CBS te zien, maar de serie had het zwaar. Want na 1 seizoen besloot men er al de stekker uit te trekken. Waarop The CW de serie overnam en hem onderdeel maakte van het Arrowverse.

Helaas komt echter aan alles een einde en tegenvallende kijkcijfers maakten dat deze serie gecancelled werd. Hieronder de post op Instagram:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen