Bane krijgt mogelijk een grote rol op HBO Max

Batman-schurk Bane zou te zien zijn in een nieuwe televisieserie op HBO Max.

Jim Pedd, 28 augustus 2021 10:31

We weten dat er een aantal iconische DC-personages een film of een serie gaan krijgen op streamingdienst HBO Max. Zo is bekend dat het Green Lantern Corps een serie krijgt, maar we weten ook van films over Batgirl en Blue Beetle.
Vandaag blijkt dat er nog een bekende te zien zal zijn, namelijk het personage Bane. Hij is een erg bekende Batman-schurk, die volgend jaar volgens lekker Grace Randolph te zien is in een film of een serie op streamingdienst HBO Max.

Bane is te zien
Randolph schreef dat op Twitter. Ze maakte niet bekend in welk project Bane te zien zal zijn, al is er een duidelijke topfavoriet.

Zo wordt namelijk gewerkt aan een serie op basis van DC-film The Batman, die draait om het Gotham City Police Department. De serie duikt in het eerste jaar van Batman als superheld die de stad Gotham beschermt.

De film lanceert in maart volgend jaar, en de serie is ook al enige tijd in de maak onder leiding van regisseur Matt Reeves. Bane zou, gezien zijn grote plek in de DC-comics en het verhaal van Batman, zomaar eens te zien kunnen zijn in deze serie.


Bron: Grace Randolph

Lees meer over: Batman, bane, HBO Max

Populair nieuws