'Cobra Kai'-fan? Dan heeft Netflix geweldig nieuws voor je

Kijk je uit naar het vierde seizoen van Cobra Kai? Maak je dan maar klaar voor een vijfde!

Jim Pedd, 29 augustus 2021 08:00

De strijd rond Cobra Kai is nog lang niet voorbij. Netflix onthulde afgelopen vrijdag officieel dat de hitserie vernieuwd is voor een vijfde reeks afleveringen.
De serie wordt gemaakt door Sony Pictures Television en was in eerste instantie op YouTube Red te zien, en kwam daarna uit op Netflix. Het is een voortzetting van de The Karate Kid-films, en een cultureel fenomeen geworden sinds het debuut van de serie op Netflix.

Vijfde seizoen
Cobra Kai speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984 af. Het is een voortzetting van het onvermijdelijke conflict tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence.

Recent kreeg de serie vier nominaties tijdens de 2021 Emmy Awards, waaronder Outstanding Comedy Series, Outstanding Stunt Performance, Outstanding Sound Editing en Outstanding Sound Mixing.

Hoewel niet zeker is waar het verhaal in seizoen 4 en 5 heen zal gaan, weten we van medebedenker Jon Hurwitz dat de makers een duidelijk einde in gedachten hebben. "We hebben altijd een eindspel voor ogen gehad, als het aankomt op de richting van het verhaal. Maar we zeggen ook sinds het begin dat we niet weten hoeveel seizoenen we nodig hebben om daar te komen."


Bron: ComicBook

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Josh Heald, Jon Hurwitz, Ralph Macchio, William Zabka

Populair nieuws