search
Dexter slaat aan het moorden in een nieuwe trailer
Series / Trailer

Dexter slaat aan het moorden in een nieuwe trailer

De seriemoordenaar Dexter keert terug en is duidelijk nog bezig met z'n grootste hobby.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe beelden van Dexter: New Blood laat zien dat Dexter weer bloeddruppels verzamelt. In een tien afleveringen tellende revival keert het populaire en geliefde personage van Michael C. Hall terug.

De revival speelt zich ruwweg tien jaar na de finale van het achtste seizoen af. Clyde Phillips is weer de showrunner van de serie, en we zien een paar oude bekenden: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter en John Lithgow. Verder zijn er nieuwe personages, waaronder Clancy Brown als de nieuwe schurk.

Gloednieuwe beelden
De revival van Dexter verschilt flink van de oorspronkelijke serie. De serie zet zijn thema's en verhalen voort, maar zo is Debra Morgan ineens de Dark Passenger van Dexter, en dus niet zijn vader Harry.

Dexter heeft ook een heel nieuwe levensstijl. Een video, die door Showtime werd vrijgegeven, laat zien dat het onderdrukken van zijn moordlust niet helemaal goed gaat.

En dus zien we in de video dat Dexter weer bezig is met het verzamelen van trofeeën van de mensen die hij vermoordt. Daarmee lijkt de kans groot dat Dexter dit keer nog eens echt in de problemen zou kunnen komen...





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen