search
Trailer Marvel-serie 'Hawkeye' lijkt er heel snel te komen
Series / Nieuws

Trailer Marvel-serie 'Hawkeye' lijkt er heel snel te komen

Eindelijk gaan we de eerste bewegende beelden van de langverwachte serie zien.

Het is nog geen week geleden dat we door Marvel Studios werden getrakteerd op de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home, of de volgende trailer van een MCU-project lijkt alweer op komst!

Het gaat in dit geval om de trailer van de nieuwe serie Hawkeye, waar sterk naar gehint lijkt te worden. Tenminste, als je een héél oplettende volger van alles Marvel bent.

Afgelopen zondag deelde Hawkeye-ster Hailee Steinfeld namelijk een Instagram Story, waarop enkel de kleur paars is te zien, de voornaamste kleur van de kleding die zowel haar personage Kate Bishop als Jeremy Renners Hawkeye zal dragen.

Fans houden oogje in 't zeil



Op dezelfde dag viel fans op dat het officiële Twitter-account van de serie (@hawkeyeofficial) na een tijd offline te zijn geweest weer actief werd. Marvel neemt dit soort pagina's meestal in gebruik wanneer er trailers en/of posters worden vrijgegeven, dus wie weet is dit ook hier het geval.

Natuurlijk weten we niks zeker, maar het zou ons niet verbazen dat de trailer er in de komende weken aankomt. De serie moet immers in november al van start gaan op Disney+!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen