search
Netflix voegt 8 series nieuw toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt 8 series nieuw toe deze week

Het wordt weer een heel prima weekje op Netflix met 8 nieuwe series.

De laatste paar weken is het behoorlijk druk geweest op Netflix met vaak meer dan tien nieuwe series. En dat blijkt nog wel even door te gaan, want deze week debuteren op z'n minst acht nieuwe series op Netflix. We zetten de series die alvast aangekondigd zijn door Netflix voor je op een rij.

Nevertheless, 29 augustus: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4), 29 augustus: Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.

You Are My Spring, 31 augustus: Een hotelcongiƫrge en een psychiater met een traumatische jeugd vormen een sterke band nadat ze betrokken raken in een bizarre lokale moordzaak.

Spark Joy, 31 augustus: Wereldwijd fenomeen Marie Kondo is terug om mensen te helpen hun huis te transformeren in deze nieuwe Netflix-serie.

How to be a Cowboy (1 september): Dale Brisby gebruikt sociale media en rodeovaardigheden om cowboytradities levend te houden. En nu laat hij de wereld zien hoe je een echte cowboy moet zijn.

Chicago Fire seizoen 1-4 (1 september): Het verhaal van brandweerlieden in de stad Chicago, zowel persoonlijk als professioneel.

Q-Force (2 september): Een gay superspion en zijn strijdlustige LGBTQ-team willen laten zien dat de geheime dienst hen ten onrechte onderschatte. Vandaag West-Hollywood, morgen de hele wereld!

La Casa de Papel Part 5: Volume 1 (3 september): Het wordt levensgevaarlijk als het plan van de Professor barsten begint te vertonen, en het team zowel binnen als buiten de Banco de EspaƱa vijanden moet afweren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen