search
Nog een 'Fear the Walking Dead' spin-off op komst?
Series / Nieuws

Nog een 'Fear the Walking Dead' spin-off op komst?

Krijgt de serie Fear the Walking Dead nog een spin-off of toch niet?

Fear the Walking Dead-acteur Colman Domingo onthult dat hij een spin-off voor Victor Strand gepitcht heeft. Hij vindt dat Strand de "James Bond van de zombie-apocalypse" is.

De bedrieger is sinds het eerste seizoen van Fear the Walking Dead te zien, en een nogal zelfzuchtige overlever die alles doet om te overleven. Hij wordt volgens de verhalen een "ultieme versie" van zichzelf in het zevende seizoen.

Een eigen serie
"Ik ga het gewoon zeggen: ik heb een serie voor hem gepitcht," vertelde Domingo tijdens de Deadline Hero Nation-podcast toen hem gevraagd werd of er potentieel is voor een eigen serie rond Strand.

"Ik dacht: 'Weet je wat? Ik weet niet hoelang onze serie nog te zien is' - ik weet het niet. Het kan acht, negen, tien, twaalf seizoenen duren. Maar ik denk dat Victor zo'n meeslepend personage is, dat hij een eigen serie verdient denk ik."

In het nieuwe seizoen ziet Strand zichzelf zo'n beetje als de nieuwe leider. "Het ene moment heb je geen idee dat hij vloeiend Spaans spreekt, hij kan een vliegtuig vliegen, een boot charteren. Hij is als de James Bond van de zombie-apocalypse. Ik zou willen zien waar het heen gaat."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen