'Fear the Walking Dead'-beelden onthullen de apocalypse

Fear the Walking Dead-beelden tonen de apocalypse

De serie Fear the Walking Dead laat duidelijk zien hoe de wereld er straks aan toe is.

Jim Pedd, 24 augustus 2021 17:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De wereld van The Walking Dead is "vuur, as en verwoesting". Dat leren we in de eerste teaser trailer voor het zevende seizoen van de serie Fear the Walking Dead.

Het zesde seizoen van de spin-off eindigde er nog mee dat seriemoordenaar en cultleider Teddy Maddox erin slaagde maar liefst tien kernkoppen tot ontploffing te brengen boven Texas. Daarmee verwerd de Lone Star State tot een nucleaire apocalypse. In het nieuwe seizoen van de serie, dat op 17 oktober van start gaat, wordt het nog zwaar.

Nucleaire wereld
Victor Strand ziet zichzelf in het zevende seizoen nog altijd als de zelfverklaarde heerser van de puinhopen die over zijn. Voor sommige overlevenden, is het einde slechts het begin.

"We dachten dat dit het einde was. Maar toen het stof neergedaald was, stonden wij nog overeind", horen we Strand zeggen in de teaser die je onderaan dit bericht kan zien. "Nu ben ik aan de beurt."

Fear the Walking Dead laat zien hoe Morgan en Grace moeten overleven vanuit een onderzeeboot. Verder zitten June en John Dorie Sr. in een bunker die door Teddy gemaakt was om deze ramp te kunnen overleven. Hieronder kan je de beelden van The End is the Beginning bekijken:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Ian Goldberg, Andrew Chambliss

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws