'The Walking Dead' onthult een gruwelijke groep schurken

'The Walking Dead': Dit zijn de gruwelijke Reapers

In de nieuwe aflevering van The Walking Dead kan je eindelijk de Reapers zien.

Jim Pedd, 31 augustus 2021 om 09:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nadat ze moesten ontsnappen uit de metrotunnels van Washington D.C., laat het elfde seizoen van The Walking Dead nog een obstakel zien voor de overlevenden. Aan het einde van de aflevering kwam namelijk een heel nieuwe en gevaarlijk uitziende groep aan.
Het elfde seizoen is sinds twee weken van start en laat zien dat het niet per se gemakkelijk gaat voor onze helden. Ze moeten op zoek naar voedsel en komen de Commonwealth tegen, een groep met mogelijk snode intenties. En dan is er nog een gevaarlijke groep.

Gruwelijke mensenjagers
Het elfde seizoen van de serie laat namelijk ook de Reapers zien. Die zitten niet in de comics van AMC, maar komen dus wel in de serie voor. En zijn wel heel erg gevaarlijk lijkt het.

Aan het einde van deze aflevering zien we namelijk dat een complete weg vol met dode lichamen aan schavotten ligt. De gruwelijke scène ziet er uit alsof deze niet op houdt, en precies op dat moment wordt Roy's oog met een pijl doorboord en Cole met een werpmes in zijn been geraakt.

Alles aan die gemaskerde vreemdelingen is bedreigend en hun plotselinge aankomst is slecht nieuws voor de overlevenden. Maar wie zijn het?

Nou, het zijn de Reapers. Een dodelijke en gewelddadige groep die getrainde mensenjagers zijn en het op Maggie en de rest voorzien hebben:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Reapers, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws