search
Hoofdrolspeler 'Avatar: The Last Airbender' is klaar om zijn hoofd kaal te scheren
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler 'Avatar: The Last Airbender' is klaar om zijn hoofd kaal te scheren

Moet ook ondertussen wel, want de opnames beginnen in november!

Gordon Cormier, het acteurtje dat de rol van Aang speelt in de live-action versie van Avatar: The Last Airbender voor Netflix, kan niet wachten om zijn hoofd kaal te scheren voor de rol.

De geliefde tekenfilm van Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko over een fantastische wereld waarin de vier elementen centraal staan, is door de jaren heen alleen maar populairder geworden. En dat ondanks de zwaar mislukte poging van M. Night Shyamalan om er een film van te maken.

Netflix werkt ondertussen al sinds 2018 aan een live-action serie, maar het heeft heel wat tijd gekost voordat het groene licht werd gegeven. Toen in 2020 eindelijk de camera's konden gaan draaien, werd alles weer stilgelegd wegens creatieve meningsverschillen achter de schermen én natuurlijk COVID-19.

Enthousiaste hoofdrolspeler
Hoe dan ook; de serie komt er nu echt! Albert Kim is de showrunner en de vier hoofdrolspelers werden eerder deze maand onthuld: naast Cormier zien we Kiawentiio als Katara en Ian Ousley en Dallas Liu als respectievelijk Sokka en Zuko.

Nu de opnames gepland staan voor november, liet Cormier via zijn Instagram-account weten dat hij op het punt staat om zijn hoofd kaal te scheren voor de rol van Aang:

"Natuurlijk!!! Ik ben Aang!! Dat is de enige manier waarop ik Aang kan spelen!!

Avatar: The Last Airbender is waarschijnlijk in het najaar van 2022 te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen