'The Walking Dead' neemt een nare wending voor Daryl

'The Walking Dead' neemt nare wending voor Daryl

Daryl staat nog heel wat naars te wachten in The Walking Dead seizoen 11.

Jim Pedd, 31 augustus 2021 om 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans kregen aan het einde van het tiende seizoen van The Walking Dead een mooie verrassing: een tedere en lieve relatie tussen Daryl (Norman Reedus) en Leah (Lynn Collins), twee zelfverklaarde loners.
Het elfde seizoen is nu in volle gang en de verwachting is dat Leah snel terugkeert. Reedus zegt in een nieuwe interview in elk geval dat hij met een hel te maken krijgt omdat hij haar opgegeven heeft aan het einde van het vorige seizoen. Dat zou "een fijne maar ook een verschrikkelijke hel" kunnen zijn.

Nog dingen op te lossen
Tijdens een interview met TVLine legde Reedus uit dat er nog "wat onopgeloste zaken zijn, die zeker terug komen... en onderdeel zijn van het conflict".

Hoewel Daryl toegaf verliefd te zijn geworden op Leah, gaf hij relatief snel op met zijn zoektocht naar haar. Dat terwijl hij jaren gezocht had naar tekenen van leven van Rick Grimes, die ook ineens verdwenen was.

"Ik vind het moeilijk om over het verhaal te vertellen. Maar het feit dat hij zoveel tijd heeft doorgebracht, zoekende naar Rick, en dat hij nog altijd naar Rick zoekt en dat niet los wil laten, is deel van de reden waarom hij dit niet los kan laten en iets nieuws kan doen."

Het elfde seizoen wordt in drie delen uitgezonden. Het eerste deel heeft nog zes afleveringen te gaan.
Bron: DS

Lees meer over: The Walking Dead, Daryl, AMC, Angela Kang, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws