search
Check hier de eerste beelden van de nieuwe 'CSI'-serie: 'CSI: Vegas'
Series / Trailer

Check hier de eerste beelden van de nieuwe 'CSI'-serie: 'CSI: Vegas'

Vandaag kunnen we je al de eerste beelden van CSI: Vegas laten zien!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De CSI-franchise is nog altijd springlevend. Vandaag hebben we een gloednieuwe trailer voor de nieuwste toevoeging aan de reeks: CSI: Vegas. En die ziet er gaaf uit.

In de trailer horen we dat de reputatie van het team op het spel staat. We horen Sara Sidle (gespeeld door Jorja Fox) in de clip vertellen dat "elke zaak, elke veroordeelde die met bewijs uit ons lab veroordeeld is, wordt nu in twijfel getrokken". Zijn er fouten ontdekt?

CSI: Vegas
De serie brengt niet alleen Fox terug, maar ook een andere echte CSI-veteraan: William Petersen's Gil. Daarnaast is er een nieuw lab-hoofd in de vorm van Maxine Roby, die de voormalig onderzoekers overhaalt weer in het veld actief te worden. Zij is bereid "het bewijs te volgen" en de waarheid te achterhalen.

De serie pikt de draad zes jaar na de finale van de oorspronkelijke serie op. Er zijn weer heel wat misdaden om te onderzoeken straks.

CSI: Vegas opent "een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas, de stad waar het allemaal begonnen is". Er is een existentiële bedreiging voor het team en het hele Crime Lab zou helemaal opgedoekt kunnen worden. Bovendien zouden duizenden veroordeelde moordenaars weer op straat kunnen belanden.

Het team van onderzoekers roept daarom de hulp van Gil Grissom, Sara Sidle en David Hodges (Wallace Langham) in. Samen moeten ze alles op alles zetten om Sin City te beschermen. Hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen