search
Dit is waarom 'Dexter' toch een negende seizoen krijgt
Series / Nieuws

Dit is waarom 'Dexter' toch een negende seizoen krijgt

De serie Dexter keert terug om het verhaal mooi af te ronden en dat kan om deze reden!

De serie Dexter keert terug voor een negende seizoen, vanwege het bijzonder matige einde dat fans verdeel achterliet. Dat vertelt acteur Michael C. Hall.

De serie ging in 2006 van start en kreeg in zijn eerste 'run' acht seizoenen. Centraal staat een bloedspatter-analist die een dubbelleven leidt als sociopathisch seriemoordenaar die op moordenaars jaagt. Het achtste seizoen kende een behoorlijk teleurstellend einde, waarbij Dexter zijn zus vermoordde en de stad verliet, waarmee ook zijn zoon ineens alleen achter bleef.

Teleurstellend einde
Dat was een vrij teleurstellend einde voor fans van de franchise. Die vonden het zelfs een van de meest teleurstellende televisiefinales ooit. Maar de makers hopen met het nieuwe seizoen dit recht te zetten.

Hall vertelde dat precies dit namelijk de reden was om de serie terug te brengen en alle vragen rond het lot van Dexter te beantwoorden:

"Het einde van de serie is een van de grote redenen waarom we de serie weer maken. Veel zorgde ervoor dat mensen bleven zitten met vragen. De serie eindigde niet definitief en gaf niemand ook echt het gevoel dat hij af was. We hoorden niet van Dexter en dus bleef het einde een beetje hangen. Een groot deel van onze motivatie was vooral hier antwoorden op geven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen