Eerste dode in 'The Walking Dead' seizoen 11 maakt veel los

Eerste dode in 'The Walking Dead' maakt veel los

Sinds vandaag kun je de aflevering Acheron: Part 2 kijken op Disney+ en vanavond op FOX.

Bram de Groot, 30 augustus 2021 om 08:50

Na de aftrap van vorige week met de aflevering Acheron: Part 1 was het vandaag tijd voor Acheron: Part 2, de afronding van de tweeluik. En in die aflevering zien we niet alleen hoe het afloopt met Maggie, maar er valt ook een eerste dode in het seizoen. Dus let op: ***SPOILERS***.
In het laatste seizoen van The Walking Dead zien we in Acheron: Part 2 hoe Maggie ontsnapt aan de vele Walkers. Niet veel later wordt ook duidelijk wat er met de Roy (C. Thomas Howell) en Gage (Jackson Pace), die in aflevering één de groep van Maggie nog op dubieuze wijze hebben verlaten, is gebeurd.

Eerste dode in seizoen 11
In Acheron: Part 2 duikt Gage alleen op, maar hij zit vast achter een gesloten deur die Maggie kan openen. Hij smeekt Maggie de deur te openen, maar als ze dat doet dan komt haar groep ook in gevaar. Dus Maggie weigert Gage een tweede kans te geven.

"Het spijt me," zegt Maggie vanachter de metalen deur tegen Gage. "Ik kan het niet doen." Waarop Gage "Leugenaar" zegt en zichzelf meerdere malen in zijn lichaam steekt om niet levend opgegeten te worden.

Later keert Gage nog terug als een Walker. Father Gabriel (Seth Gilliam) schiet hem in zijn gezicht met een shotgun. Vooral de wijze waarop Gage zichzelf doodt, maakt veel los op het web. De aflevering staat nu op Disney+.

Lees meer over: The Walking Dead, Disney, Norman Reedus, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws