search
Iconische Batman-schurk maakt haar debuut in het Arrowverse
Series / Nieuws

Iconische Batman-schurk maakt haar debuut in het Arrowverse

Batwoman voegt de Batman-schurk Poison Ivy toe aan het Arrowverse van The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Batwoman hintte er in de laatste momenten van het tweede seizoen al naar dat Poison Ivy haar debuut zou gaan maken in de serie. En nu is een actrice gevonden die de rol ook daadwerkelijk kan gaan spelen.

Maandag werd bekend gemaakt dat Bridget Regan gecast is in de rol. Zij zal een terugkerende rol spelen, en meermaals te zien zijn in het derde seizoen. Ze speelt daarmee Pamela Isley, a.k.a. Poison Ivy, in het derde seizoen van de The CW-serie.

Poison Ivy
Regan's Poison Ivy wordt omschreven als een voormalig studente botanie aan Gotham University. Ze is volgens de omschrijving een briljant en gepassioneerd wetenschapper die de wereld wil verbeteren.

Maar haar plannen veranderen als een collega experimenten op haar uitvoert en haar injecteert met verschillende plantengiffen. Daardoor verandert ze in de beruchte Batman-schurk Poison Ivy.

Pamela gebruikt haar krachten om te doen wat volgens haar goed is, met manieren waar Batman en diens bondgenote het echt niet eens waren. Nu keert ze dus terug, nadat ze eerder al eens vermeld werd in de tweede reeks afleveringen van Batwoman.

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we de planten van Ivy die langzaam begonnen te groeien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen