'Fresh Prince of Bel-Air' vervangt Will Smith

Geen Will Smith meer, maar wel een opvolger in de reboot van de Fresh Prince.

Jim Pedd, 2 september 2021 08:24

De Fresh Prince of Bel-Air-reboot die naar Peacock komt, heeft een acteur gecast die de rol zal spelen die eerder door Will Smith gespeeld werd. Nieuwkomer Jabari Banks zal de rol van Will spelen en kreeg het nieuws van Will Smith zelf.
De casting wordt nog bijzonderder, omdat Jabari de achternaam Banks heeft. En dat terwijl de achternaam van de familie van Will Smith in de serie ook Banks is. De acteur komt uit West Philadelphia, waar hij aan de University of Arts afstudeerde. Ook is hij muzikant (zanger, songwriter, rapper) en basketbalspeler. En dan acteert hij ook nog, waarmee hij zowel als acteur, als in het echt wel heel erg op Smith lijkt.

Fresh Prince of Bel-Air-reboot
De Fresh Prince of Bel-Air-reboot is gebaseerd op de viral YouTube-video van Morgan Cooper. Daarvoor werken Cooper en Smith samen.

We zien het verhaal van Will die vanuit West Philly naar Bel-Air in California verhuist naar het huis van zijn rijke oom, maar ditmaal vanuit een dramatische invalshoek en dus niet de komische insteek die eerder gebruikt werd.

Ras, status, sport en familiebanden maken allemaal onderdeel uit van deze reboot. Bovendien zullen we meer zien van het sportieve leven van Will.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Fresh Prince of Bel Air, Will Smith, Reboot, Jabari Banks

Populair nieuws