'Better Call Saul' gaat verder met opnames zonder Bob Odenkirk

'Better Call Saul' gaat verder zonder Bob Odenkirk

De acteur is nog niet hersteld, maar de opnames van Better Call Saul gaan door.

Jim Pedd, 2 september 2021 om 07:47

Acteur Bob Odenkirk kreeg een hartaanval op de set van Better Call Saul. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen en zit nu thuis, herstellende van de schokkende gebeurtenis.
Hoewel Odenkirk thuis zit, gaan de opnames van de serie toch door. Het zesde seizoen rondt het verhaal helemaal af, en om ervoor te zorgen dat we niet te lang hoeven te wachten op nieuwe afleveringen, gaan de opnames door. Maar hoe dan?

Doorgaan met de opnames
Uitvoerend producent Thomas Schnauz onthulde dat Odenkirk niet op de set is, maar de opnames "rustig door gaan, langzaam maar zeker."

"Alles aan de productie gaat door, langzaam maar zeker. We nemen scènes op waar Bob niet in zit. En ik ben bezig met het afronden van de director's cut van aflevering 607, en daarnaast verwerk ik wat opmerkingen op mijn scenario voor 611. Ik wacht ook nog op de data van wanneer ik 611 moet regisseren en voorbereiden."

Ook vertelde de uitvoerend producent dat nog niet zeker is of het nieuwe en laatste seizoen in twee delen uitgezonden wordt, zoals eerder het geval was bij het laatste seizoen van Breaking Bad.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Bob Odenkirk

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws