search
'Avatar: The Last Airbender' van Netflix doet dit volledig anders van de originele serie
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' van Netflix doet dit volledig anders van de originele serie

De serie Avatar: The Last Airbender van Netflix is nu al op zoek naar een Azula.

Avatar The Last Airbender wordt gezien als een van de beste animatieseries die ooit gemaakt zijn. Dat de wereld terugkeert via diverse animatieseries via Paramount Pictures is dus niet gek.

Maar je zou bijna vergeten dat ook Netflix aan een serie in de franchise werkt. Dat moet een live-action serie worden en recent kondigde men al aan dat Aang, Katara, Sokka en Zuko gespeeld zouden worden door acteur Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley en Dallas Liu. En nu lijkt het erop dat een van de grootste schurken ook al gecast wordt.

Grote schurk vinden
Azula, de zus van Zuko, en de psychotische prinses van de Vuurnatie, zou ook al een rol krijgen in het eerste seizoen van Avatar The Last Airbender. Daarmee wijkt de serie wat af van het bronmateriaal.

In de oorspronkelijke serie is Azula wel te zien in het eerste seizoen, maar duurt het tot de tweede reeks voordat we de prinses pas echt in vol ornaat kunnen aanschouwen.

Dan blijkt ze een meedogenloze vrouw te zijn, die zowel op de Avatar als haar broer Zuko jaagt. En nu horen we dus dat Azula in het eerste seizoen al een grote rol krijgt. Hoe groot die rol is, is nog niet zeker.





Aanbevolen artikelen