search
'How I Met Your Father' onthult eerste foto's
Series / Nieuws

'How I Met Your Father' onthult eerste foto's

Hilary Duff laat zien dat ze op de set van How I Met Your Father is.

De opnames van de aankomende How I Met Your Father-serie zijn in volle gang. Actrice Hilary Duff, die de hoofdrol van Sophie speelt, laat zien dat ze druk bezig is op de filmset.

In de spin-off volgen we het verhaal van Sophie, die in een tijd van dating apps probeert haar grote liefde te vinden. Net als Ted Mosby in de originele serie, vertelt Sophie aan haar zoon hoe ze zijn vader heeft leren kennen. En dat de opnames nu bezig zijn, kan op groot enthousiasme bij Duff rekenen.

Druk bezig
De langverwachte spin-off serie volgt in de voetsporen van de originele serie. Maar met een iets veranderd concept, waardoor het bij de tijd past.

How I Met Your Mother liep gedurende negen seizoenen, van 2005 tot 2014, en kreeg in totaal negen seizoenen. In die tijd vergaarde de serie een loyale fanbasis. Het tegenvallende einde van de serie leidde ertoe dat kijkers meer wilden, maar dat duurde dus bijna acht jaar.

Nu laat Duff zien dat het tijd is om de belofte van een spin-off in te lossen. En dus zien we haar eindelijk als hoofdpersoon Sophie:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen